Assetsa

Skapa värde för dina pengar idag

Den perfekta sidoinkomsten – Matched Betting

Avkastning, Bli rik, Inkomst, Matched Betting, Tips

Detta lär nog vara den “perfekta” sidoinkomsten i avkastning i förhållande till tiden du lägger ned. Dessutom kan du göra detta var du än befinner dig så länge du har internetuppkoppling och en enhet som t.ex. laptop, mobil, men jag rekommenderar starkt en laptop. Observera att citatstecken inom “perfekta” är satta precis där beror på hur noggrann du är och hur mycket disciplin du har.

Först och främst lite förord. Jag uppmanar VERKLIGEN alla att INTE börja betta. Betting är verkligen skit och pratar vi all form av missbruk så som droger, alkohol m.m. tycker jag spelmissbruk är det värsta. Det förstör inte bara dig själv utan det påverkar alla nära och kära omkring dig med mycket stor effekt. Jag har hört och har/haft släktmedlemmar som har spelat bort stora förmögenheter, inte bara sin egna utan tar tar/får förtroende och spelar bort nära vän eller annans släktmedlems livsförmögenhet. Lyssna bara på en av de senaste podcast av Framgångspodden med gäst Lukas som spelade bort över 15 miljoner kronor på spelbolag, varav han lyckades övertala en av sina närmsta släktmedlemmar om ett lån på 2,9 miljoner kronor. HÅLL ER BORTA FRÅN BETTING.

Nej detta är ABSOLUT inget reklam till spelbolag, tvärtom har jag ett agg mot spelbolag hur dem fungerar, hur dem tjänar, lockar och lever på folks spelmissbruk. Min princip hur ni tjänar pengar på dem och hur ni påverkar deras resultat går att läsa nedan.

 


 

Vad är Matched Betting?

Matched Betting innebär att du matchar din insats så att din utbetalning/vinst blir samma för alla utfallen. Ta t.ex. en fotbollsmatch där kan 3 olika scenarion hända: 1. Hemmalaget vinner, X. Oavgjort eller 2. Bortalaget vinner.

Hur tjänar vi pengar på detta då?

Spelbolagen konkurrerar ständigt med varandra genom att erbjuda dig som ny kund den bästa välkomstbonusen. En vanlig välkomstbonus kan vara t.ex.: Sätt in 1000 kr och få 1000 kr som bonuspengar, men först måste du omsätta (satsa), t.ex. insättning + bonus x 6, dvs. 12 000 kr måste du “betta bort”. Det är precis här vi “tjänar” våra pengar. Vi öppnar konton på olika spelbolag som inte har något samarbete alls, t.ex. kan du inte spela Betsafe mot Betsson, gör du det så kommer den plocka bort din bonus och kanske spärra ditt konto.

Jag tar en näve slumpmässiga bolag som INTE har ett samarbete med varann, t.ex. Unibet, Coolbet och Betsson. Öppnar konto i respektive och sätter in och får välkomstbonusen. Därefter hittar en fotbollsmatch, jag rekommenderar stora matcher som Premier League, Champions League osv. och med hjälp av ett excel-dokument matar jag in oddsen och och kan då se hur mycket jag ska satsa i respektive utfall så oavsett vad som händer vinner jag samma.

Efter matchen kommer två spelkonton “dö” och pengarna kommer flytta sig till det tredje spelkontot och du upprepar samma process tills du omsatt pengarna. Du kan t.ex. öppna spelbolag 4 och 5 med bonus men i slutändan när bonusarna är tagna kör du 2 spelkonton med riktiga pengar och spelar mot det tredje som fortfarande har en bonus att omsätta tills du är klar.

I normal noggrann tempo blir timlönen minst 1000 kr (behöver ej skattas).

Vad krävs?

Krävs att du är över 18 år gammal, har en internetuppkoppling, är noggrann som fan och har startkapital och tid till detta tills du får uttag. Är du flitig kan du bli klar inom 3-5 dagar annars är lagom tid runt 1 till 2 veckor.

Hur mycket pengar kan jag tjäna?

Det är svårt att säga på rak arm, eftersom det beror lite på “tur”, t.ex. ett spelbolag med en välkomstbonus som tar längre tid att omsätta vill du gärna “dö” på detta konto, sedan har vi avbränningen upp till -3 %.  Beror också på mängden välkomstbonusar du plockar ut, desto fler desto mer pengar, men antal spelbolag med licens i Sverige har reducerat kraftigt jämfört med förra året då det fanns 20-30 spelbolag minst att hämta välkomstbonusar från. Nu vid årsskiftet var det många spelbolag som inte fick ny licens i Sverige och därför har det blivit lite svårare. Innan gick det att tjäna minst 20 000 kr – 40 000 kr, nu ska man vara glad om man ens kan tjäna 10 000 kr – 15 000 kr. Det går i princip göra en gång per ny kund/IP/address… men sen finns också reload-bonus.

Vad är en reload-bonus?

Ponera att du öppnar 15 st olika spelbolag och hämtar välkomstbonusen. Säg att du dör på 10 spelbolagen och resterande 5 spelbolag “lever” och alla dina pengar hamnar där. För de 10 st spelbolagens sida ser dem det såhär:

Denna dumma Kalle håller på att spela bort hela sin förmögenhet. Han satte in 1000 kr och körde all-in 2000 kr insats (med bonusen) på att ett skräll-lag ska vinna mot t.ex. Real Madrid och förlorade allt. Vi erbjuder honom en ny bonus så kallad reload-bonus (något sämre bonus) så han spelar bort mer hos oss. Svårt att säga exakt när dem erbjuder reload-bonus, men det bruka vara vid t.ex. nästa stora fotbollsevent. Håll utkik i din mail!

Vad kan gå fel?

Att du är slarvig och inte dubbelkollar att du gjort insatsen korrekt för spelbolag 1, 2 och 3. T.ex. att du inte lagt spelet alls för spelbolag 3 och så vinner bortalaget som du egentligen skulle satsa på med spelbolag 3. Du måste vara noggrann och läsa på varenda spelbolags regler vid välkomstbonusar. De vanliga är en omsättningstid på 30-60 dagar, dvs. du måste vara klar med omsättningen innan dess annars annuleras bonusen samt alla vinster tillhörande denna. Detta brukar vara helt lugnt. En annan regel är minimumodds på 1.50 vid spel för att räknas till omsättningen. Att du inte har tillräckligt mycket pengar för att spela och fullborda allt. Jag rekommendera en startkassa på 15 000 – 20 000 kr. Börja vid löning är perfekt! Listan går att göras lång, men läser du spelregler, har krigskassa och är noggrann är det lugnt. Dubbelkolla ALLTID att rätt match, rätt odds och att spelen är öppna för dem du ska spela emot.

Snabb checklista

  • Skapa ett extra bankkonto för just detta ändamål så du lätt kan räkna hur mycket du har satt in och hur mycket du har gjort uttag på
  • Se till att du har gott om startkapital, jag rekommenderar starkt 15 000 kr – 20 000 kr
  • Förbered verifieringsdokument. Spelbolagen vill ibland ha dessa vid uttag för att styrka så att kontot du skapat stämmer överens med personen bakom skärmen. De kan t.ex. undvika att betala ut till dig om du är “fel” person
  • Skapa en extra email – Du kommer få mängder med reklam från spelbolagen
  • Spelbolag som är bra att börja med: Unibet, Betssongruppen, Coolbet, Expekt, Bet365…

Fallgropar

Spelbolagen vet att du håller på med detta, men det finns ingenting dem kan göra åt detta eftersom t.ex. Betsson och Unibet (Kambi) inte har ett samarbete har dem inga bevis. Men de förstår väl att du kommer från ingenstans och satsar stora summor och när bonusen är över slutar du spela. Ett tips är att  betta med jämna avrundade siffror, t.ex. med Southhampton – Crystal Palace matchen med oddsen 2.3 | 3.35 | 3.5 och jag vill satsa 1000 kr på 2.3 oddset blir vinsten/resultatet 2300 kr och för att du ska vinna 2300 kr på de två andra spelbolagen måste du satsa 686,57 och 657,14 vilket vi avrundar till 690 respektive 660 kr.

Vad är Surebet och limitering?

Ibland uppstår det en oddsskillnad så oavsett vad som händer går du plus, dvs. en positiv avbränning och inte negativ avbränning så kallad Surebet. T.ex. i en match kan du satsa på spelbolag 1 att matchen kommer resultera under 4,5 hörnor och för spelbolag 2 resultera över 4,5 hörnor. Ponera att spelalternativen har odds 2.3 och 2.3. Satsa du 1000 kr vinner du 2300 kr oavsett på en av dina spelkonton, eller hur? Din totala insats blir ju 2000 kr och din vinst blir 2300 kr och du går plus 300 kr oavsett. Surebet är oftast på två utfall och inte tre. Det sker oftast när spelmarknaden för matchen släpps och du måste inom en viss tidsram lägga din insats annars sjunker oddsen och anpassar sig till dem andra.

Det finns program som letar surebets, men det går också hitta dessa manuellt om du vet hur du ska leta. Under VM var det t.ex. väldigt mycket surebets på ö/u 2.5 offside mellan Feelbet och Bet365.

Surebet kräver väldigt stora kapital (för du vill maximera vinsten) och ska endast göras när du har gjort klart Matched Betting (välkomstbonusar), dvs. du ska EJ ha en bonus aktiv.

Surebet leder också till limitering av ditt spelkonto, dvs. det får starka restriktioner. Du får ett mail av spelbolaget att “efter en översyn av ditt konto från våra traders,  måste vi dessvärre meddela dig att även fast våra onlinetjänster förblir tillgängliga kommer restriktioner att gälla för framtida spel du placerar.” Det innebär att du kan satsa max t.ex. 5 kr på en match, dvs. konton blir värdelöst och detta är permanent. Anledningen till varför de gör detta är för dem vet vad du håller på med, men de har inga bevis. De vet att du inte är där för att spela bort pengar utan för att vinna pengar, vilket jag tycker är så fult av spelbolagen. Sannolikheten kommer alltid göra så att ett spelbolag “vinner” och ett annat “dö”, men de vill behålla spelmissbrukare och sparka ut de som inte har detta, orättvist.

Vad gör jag när jag är klar med alla välkomstbonusar?

Jag rekommenderar absolut inte detta, gör det på egen risk. När du är klar med dina välkomstbonusar i ditt EGET namn, kan du t.ex. hjälpa kära släktmedlemmar och nära vänner (du absolut litar på) till att göra detta. Kom ihåg en välkomstbonus per NY KUND, IP, Address…

Historik och sista ord

Matched Betting har funnits väldigt länge. Det räcker med att du söker om detta på youtube, flashback, googla Günther Mårder “20 000 kr riskfritt på en månad?”, men ingen går direkt in på exakt HUR man gör. Alla gör på sitt sätt och de flesta kommer säga att du ska köra t.ex. via spelbörsen (du hittar odds och spel mot andra spelare och det påverkar inte spelbolaget) via t.ex. Betfair mot dina välkomstbonusar. Dock är mitt sätt som jag fått lära mig av min gode vän väldigt bra och jag rekommenderar den starkt. Han går under identiteten DnzBetting. Hans twitter finner ni här. Dessutom för knappt två veckor sen skapade han en facebookgrupp där han coachar och vägleder dig till att göra dina första uttag samt svarar på alla frågor. Han har redan över 400 medlemmar och gör detta GRATIS. Gruppen finner ni här.

Utan hans vägledning i maj 2018 trots att jag läst på om detta i månader skulle jag ALDRIG våga ge mig in på detta, med mitt förtroende till honom vågade jag göra ett försök med honom vid min sida över Skype.

Länk till hans excelark finner ni här. Jag rekommendera att ni laddar ner den och öppnar upp med Excel samt aktiverar de inbyggda funktionerna “enable macro”. Ägna gärna tid till att testa alla makro som t.ex. “Återställ” knappen som är till för att återställa insatsen. Övre rutan är för 3 utfallsspel och nedre rutan är för 2 utfallsspel. Till höger om rutan ser ni avbränningen i kr, som ni dessutom kan se i procentform inne i rutan. Avbränningen kommer från Resultatet av ett utfall jämfört med Totalt satsat.

Detta kommer vara mitt första och sista inlägg om Matched Betting. Jag har ingenting emot att coacha er antingen via email, via DnzBetting facebookgrupp, eller kommentarer nedan. Det gör jag med glädje!

Lycka till gott folk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.