Assetsa

Skapa värde för dina pengar idag

Dota 2 – The International 2018

Dota 2, Inköp, The International 2018

Lite dålig sömnsrytm har jag fått de senaste dagarna då jag ägnat sena kvällar till att titta på The International 2018 som är världens största e-sports turnering som sker en gång varje år i spelet Dota 2. Hela prispotten ligger på 25 135 276 USD och vinnaren vinner 44 % av dessa vilket blir 11 059 521 USD.

Dota 2 har varit ett spel som har betytt väldigt mycket för mig. Inte nog med att jag ägnat minst 10 år till att spela detta spel så vet jag att jag har minst 10 000 ägnade timmar till Dota 1 och Dota 2 tillsammans. Mycket kärlek till detta underbara spel, som jag inte spelar idag. Jag sålde nämligen min stationära dator i samband till att jag fick mitt första jobb som teknikkonsult, men kan stolt säga att jag slutligen uppnådde 6100 i mmr!

Kort om Dota så var det ursprungligen en custom map från Warcraft 3 men utvecklades successivt och blev till Dota 2 via Valves plattform Steam. Heroes of Newerth och League of Legends kom senare till i spelmarknaden efter att ha fått inspiration från Dota. Spelet i sig har växt och blivit ett av det största spelet i hela världen!

Sist men inte minst har en del inköp gjorts till portföljen. Det har faktiskt inte blivit några inköp på ett tag och nu blev det dags. Det blev 3 st Akelius prefar, 3 st Klövern prefar och 3 st K2A prefar. Dessutom 3 st Castellum för 164,60 kr/st 5 st Latour B för 107 kr/st. Portföljen växer i sin takt och det ser bra ut!

Kollar ni på Dota 2 – The International 2018? Isåfall vilka hejar ni på? Själv hejar jag på Liquid, VP, EG och OG (ja, lite många hehe).

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.