Assetsa

Skapa värde för dina pengar idag

Uppnått 1000 unika besökare

1000, mål, Milstolpe

I skrivande stund har Assetsa fyllt 1 vecka och uppnått 1000 unika besökare, vilket känns fantastiskt bra. Ett par veckor tidigare hade jag drivit min blogg via Blogger med domännamnet: http://assetsa.blogspot.se, men upptäckte snabbt att det var kul att blogga och gjorde ett tidigt beslut att övergå och köpa min egna domän. Nu drivs den under ett webbhotell med WordPress. Det var faktiskt Kronan som tipsade om detta vilket jag tackar så mycket för! Jag vill också passa på och rikta ett stort tack till alla läsare där ute som har besökt min blogg och läst mina inlägg. Tack så mycket, hoppas ni fortsätter läsa!

Med detta sagt vill jag att ni går ut och njuter av det underbara vädret. Vädret för de kommande dagarna ser lovande ut! Ha inte bråttom med att bli rik. Tillsammans når vi den första miljonen med god hantering av cash flow och aktivt sparande i bra bolag, det gäller att inte ha för bråttom.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.