Assetsa

Skapa värde för dina pengar idag

Inköp Cykel & Indexfond

Cykel, Fonder, Inköp, Investera, Länsförsäkringar Global Indexnära

Häromdagen blev det inget inköp på börsen utan en cykel från Biltema, nämligen en City Comfort 28″ 3 växlar svart för 2699 kr följt av ett godkänt cykellås på 229 kr, en totalsumma på 2928 kr. Anledningen till cykelköpet främst var att flickvännen får en kompensation upp till 1500 kr vid köp av cykel via jobbet, hon jobbar nämligen som förskolelärare och får detta erbjudandet var femte år. Vi passade helt enkelt på att nyttja detta.

Detta köp ser jag som en riktigt bra investering då jag annars tar buss eller spårvagn till jobbet. Periodkortet för Västtrafik går på 625 kr i månaden annars 1690 kr för 3 månader, detta ger en årskostnad på minst 6760-7500 kr beroende på vilket jag köper. Perfekt för mig då det automatiskt blir ett par tusenlappar mer i sparande varje år och mer motion genom investeringen. Detta leder till lättare marginal för högre månatlig sparkvot och mer pengar till aktier!

Avslutningsvis blev det idag ett fond inköp. Det blev 100 kr i Länsförsäkringar Global Indexnära i min ISK portfölj. Jag ser mycket emot den kommande perioden då det kommer trilla in mycket pengar till mitt lönekonto, förutom min lön kommer jag få skatteåterbäringen den 5-6 juni och lite bloggintäkter. Det kommer bli awesome!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.